Måndag.                                        V.17

Påskbuffè

Tisdag.

Kött o grönsakssoppa.
Mustig fiskgryta med Aioli.
Baconlindad köttfärslimpa med lingon.
Äppelsmulpaj med vaniljsås.

Onsdag.

Brynt kålsoppa.
Dansk hakkebøf med mild pepparsås.
Skepparpanna (fläskfilè i Dijongräddsås) serveras med ris.

Torsdag.

Krämig fisk o skaldjurssoppa.
Marinerad kycklingfilè med Paprikasås.
Pytt i panna med stekt ägg o rödbetor.

Fredag.

Moules frites med Aioli.
Gammeldags oxstek med gräddsås, pressgurka o gelè.
Rabarberkräm med gräddmjölk.

Lördag

A la Carte och black rock grill.

Söndag

A la Carte och black rock grill.

Lunchbuffè mån.-fre. 11.30-14.00
Pris 95:-
10-Lunchkort  900:-

välkomna
Sofie och Per-Ola